img
img
Kırşehir Yöresi Ağızlarında Yeme İçme Kültürüne Yönelik Söz Varlığı (Halk Gastronomisi 2)  
Yazarlar (1)
Doç. Dr. Songül ERDOĞAN Doç. Dr. Songül ERDOĞAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Halk Gastronomisi 2
Bölüm(ler) Kırşehir Yöresi Ağızlarında Yeme İçme Kültürüne Yönelik Söz Varlığı
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2024
ISBN 978-625-5972-38-5
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
Atıf Sayıları

Paylaş