img
img
Tüketicilerin Organik Ürünlere Yönelik Değerlendirmeleri: Kırşehir İlinde Bir Uygulama  
Yazarlar (4)
Doç. Dr. Halil Özcan ÖZDEMİR Doç. Dr. Halil Özcan ÖZDEMİR
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Neşe Acar
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye
Bülent Çizmeci
Dr. Öğr. Üyesi Recep KAHVECİOĞLU Dr. Öğr. Üyesi Recep KAHVECİOĞLU
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü MLA dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı International Journal of Social Science
Dergi ISSN 2147-2971
Dergi Tarandığı Indeksler SOBİAD, MLA, EBSCO, ASOS, TEİ (Türk Eğitim İndeksi), ARASTIRMAX, Akademik Dizin (Akademik Türk Dergileri İndeksi), Journal Seek, Research Bible, İSAM, Index Copernicus, Mendeley, Open Academic Journals Index, CiteFactor, Scientific Indexing Services, Akademic Keys, ASI (Advanced Science Index), Sjournals Index, ESJI (Eurasian Scientific Journal Index), I2OR, MIAR (Information Matrix for the Analysis of Journals), Spark Inde
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 04-2017
Cilt No 2
Sayı 55
Sayfalar 493 / 505
Doi Numarası 10.9761/JASSS6933
Makale Linki http://www.jasstudies.com/Makaleler/289757095_32-C396C49Fr.20GC3B6r.20Halil20C396zcan20C396zdemir.pdf
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Tüketicilerin Organik Ürünlere Yönelik Değerlendirmeleri: Kırşehir İlinde Bir Uygulama

Paylaş