img
img
SALT-BASED STRATEGIC FOOD AND AGRICULTURAL PRODUCTS  
Yazarlar (2)
Prof. Dr. Harun ÇİFTÇİ Prof. Dr. Harun ÇİFTÇİ
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Şebnem Kuşvuran
Çankırı Karatekin Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı INTERNATIONAL CONGRESS OF HIGH VALUE-ADDED AGRICULTURAL PRODUCTS
Kongre Tarihi 01-12-2024 / 03-12-2024
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş