| Yazarlar (4) |
|
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi |
|
|
|
|
|
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi |
| Özet |
| The aim of this study was to determine the probiotic effect of yogurt on caecal microflora of quails. In this study, 20 caecum contents (10 caecum content for per treatment group) were analyzed. Quails consumed basal diet with experimental group drunk water diluted with yogurt. Treatment groups were 1) control, 2) supplemented with yogurt. Yogurt a... |
| Anahtar Kelimeler |
| Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
| Bildiri Alt Türü | Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
| Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
| Bildiri Dili | İngilizce |
| Kongre Adı | International Poultry Science Congress of WPSA Turkish Branch'2018At: Cappadocia, Nigde, TURKEY |
| Kongre Tarihi | 01-06-2018 / 01-06-2018 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir |