img
img
Probiotic Effect of Yogurt on Caecal Microflora of Quails  
Yazarlar (4)
Isa Coskun
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
Figen Saydut
Abdurrahman Korkmaz
Ahmet Şahin
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
Devamını Göster
Özet
The aim of this study was to determine the probiotic effect of yogurt on caecal microflora of quails. In this study, 20 caecum contents (10 caecum content for per treatment group) were analyzed. Quails consumed basal diet with experimental group drunk water diluted with yogurt. Treatment groups were 1) control, 2) supplemented with yogurt. Yogurt a...
Anahtar Kelimeler
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı International Poultry Science Congress of WPSA Turkish Branch'2018At: Cappadocia, Nigde, TURKEY
Kongre Tarihi 01-06-2018 / 01-06-2018
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş