img
INVESTIGATION OF THE FACTORS AFFECTING THE CONSUMPTION OF PROBIOTIC DAIRY PRODUCTS BY UNIVERSITY STUDENTS: KIRSEHIR AHI EVRAN UNIVERSITY (TARIMIN DÖNÜŞÜMÜ: TOPRAKTAN TEKNOLOJİYE YENİ UFUKLAR)  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Aslı AKILLI Dr. Öğr. Üyesi Aslı AKILLI
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Eray Üstünsoy
Kitap Adı TARIMIN DÖNÜŞÜMÜ: TOPRAKTAN TEKNOLOJİYE YENİ UFUKLAR
Bölüm(ler) INVESTIGATION OF THE FACTORS AFFECTING THE CONSUMPTION OF PROBIOTIC DAIRY PRODUCTS BY UNIVERSITY STUDENTS: KIRSEHIR AHI EVRAN UNIVERSITY
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2024
ISBN 978-625-378-096-8
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş