img
img
In vitro Callus Induction of Saffron (Crocus sativus L.)   
Yazarlar (4)
Raihana Halim
Dr. Öğr. Üyesi Begüm GÜLER Dr. Öğr. Üyesi Begüm GÜLER
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Aynur Gürel
Ege Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Meltem BAYRAKTAR Doç. Dr. Meltem BAYRAKTAR
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Özet
Abstract:- Saffron (Crocus sativus L.) belongs to
Iridaceae family. The dark red-dried stigmas of the
plant, which is called saffron, has special economic value
and is the most expensive spice in the world. Considering
its significant characteristics such as pleasant color, taste
and aroma, it has been used as a flavoring agent and
pharmaceutical p...
Anahtar Kelimeler
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayınlanan tam makale
Dergi Adı International Journal of Innovative Science and Research Technology
Dergi ISSN 2456-2165
Dergi Tarandığı Indeksler Google Scholar, RESEARCHERID, PubMed
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2018
Cilt No 3
Sayı 11
Sayfalar 696 / 700
Makale Linki https://www.researchgate.net/publication/334194105_In_Vitro_Callus_Induction_of_Saffron_Crocus_Sativus_L
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş