img
img
Keçi Sütünün Bazı Özellikleri ve Farklı Kullanım Alanları (Tarım ve Doğa Bilimlerine Ait Güncel Perspektif)  
Yazarlar (2)
Dr. Öğr. Üyesi Füsun COŞKUN Dr. Öğr. Üyesi Füsun COŞKUN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Feyza Nur Ocak
Devamını Göster
Kitap Adı Tarım ve Doğa Bilimlerine Ait Güncel Perspektif
Bölüm(ler) Keçi Sütünün Bazı Özellikleri ve Farklı Kullanım Alanları
Bölüm Sayfaları 407-434
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2024
ISBN 978-625-367-779-4
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş