img
img
Investigation of the Bioactive Compounds of Wild Grown Prickly Pear (Opuntia ficus-barbarica A.Berger) Fruits and Peels in the İskenderun Region  
Yazarlar (1)
Doç. Dr. Fatma ERGÜN Doç. Dr. Fatma ERGÜN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
Dergi ISSN 2148-127x
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 12-2024
Cilt No 12
Sayfalar 2764 / 2769
Doi Numarası 10.24925/turjaf.v12is4.2764-2769.7183
Makale Linki https://agrifoodscience.com/index.php/TURJAF/article/view/7183