| Yazarlar (25) |
|
Türkiye |
Doç. Dr. Gökhan FİLİK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
Prof. Dr. Rüştü HATİPOĞLU
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
|
Türkiye |
| Kitap Adı | ULUSAL BESLENME KONSEYİ GIDA VE BESLENME KAYNAKLI ENDOKRİN BOZUCULAR VE SAĞLIK ETKİLERİ BİLİM KOMİSYONU RAPORU |
| Kitap Türü | Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) |
| Kitap Alt Türü | Alanında ulusal yayınlanan araştırma/bilimsel kitap |
| Kitap Niteliği | Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap |
| Kitap Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-2024 |
| ISBN | 978-975-590-865-6 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | Ankara |