img
img
A Review on Fruit Color Variations and Mechanisms of Color Formation in Capsicum Species    
Yazarlar (2)
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Nur ŞAVKAN Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Nur ŞAVKAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Önder Türkmen
Selçuk Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Özet
A REVIEW ON FRUIT COLOR VARIATIONS AND MECHANISMS OF COLORFORMATION IN Capsicum SPECIES

Abstract
Capsicum species are a group of plants known for their ability to adapt to various environments,high productivity, and diverse fruit colors. These color pigments not only enhance the visual appeal of the plants but also contribute to their nutritional...
Anahtar Kelimeler
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı ISPEC 16. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi
Kongre Tarihi 15-11-2024 / 17-11-2024
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Konya
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
A Review on Fruit Color Variations and Mechanisms of Color Formation in Capsicum Species

Paylaş