img
EFFECT OF DIFFERENT MICROBIAL INOCULATIONS ON SALT TOLERANCE IN TOMATO  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Alim AYDIN Dr. Öğr. Üyesi Alim AYDIN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 7th INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS
Kongre Tarihi 20-08-2024 / 21-08-2024
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Adana
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş