img
img
EFFECT OF DIFFERENT MICROBIAL INOCULATIONS ON SALT TOLERANCE IN TOMATO  
Yazarlar (1)
Dr. Öğr. Üyesi Alim AYDIN Dr. Öğr. Üyesi Alim AYDIN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 7th INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS
Kongre Tarihi 20-08-2024 / 21-08-2024
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Adana
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş