img
Quercetin: Potential antidiabetic effects through enzyme inhibition and starch digestibility
Yazarlar
Deniz GÜNAL KÖROĞLU
Gizem CATALKAYA
Büşra YUSUFOĞLU
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Tuba ESATBEYOGLU
A.M. Abd EL-ATY
Esra CAPANOGLU
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SCOPUS dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Food Safety and Health
Dergi Tarandığı Indeksler
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 10-2024
Doi Numarası DOI: 10.1002/fsh3.12066
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Quercetin: Potential antidiabetic effects through enzyme inhibition and starch digestibility

Paylaş