img
Quercetin: Potential antidiabetic effects through enzyme inhibition and starch digestibility   
Yazarlar
Deniz Günal Köroğlu
Türkiye
Gizem Çatalkaya
Türkiye
Büşra Yusufoğlu
İstanbul Teknik Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Tuba Esatbeyoglu
A. M. Abd El-Aty
Esra Çapanoğlu Güven
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SCOPUS dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Food Safety and Health
Dergi ISSN 2835-1096
Dergi Tarandığı Indeksler Scopus
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 10-2024
Doi Numarası 10.1002/fsh3.12066
Makale Linki http://dx.doi.org/10.1002/fsh3.12066
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Quercetin: Potential antidiabetic effects through enzyme inhibition and starch digestibility

Paylaş