img
img
Bio-recycling of spent coffee grounds: Recent advances and potential applications   
Yazarlar (5)
Büşra Yusufoğlu
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Yifan Wang
Zyta M. Ziora
Tuba Esatbeyoglu
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Current Opinion in Food Science
Dergi ISSN 2214-7993 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SSCI
Dergi Grubu Q1
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 02-2024
Cilt No 55
Doi Numarası 10.1016/j.cofs.2023.101111
Makale Linki http://dx.doi.org/10.1016/j.cofs.2023.101111
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 11
Bio-recycling of spent coffee grounds: Recent advances and potential applications

Paylaş