| Yazarlar (2) |
Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. İsa COŞKUN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
| Özet |
| KİTAP BÖLÜMLERİ Bölüm 1. Kanatlı Hayvanların Beslenmesinde Biyotikler-Prof. Dr. Figen KIRKPINAR, Prof. Dr. Zümrüt AÇIKGÖZ, Araş. Gör. Helin ATAN Bölüm 2. Kanatlı Hayvanların Beslenmesinde Doğal İmmünomodülatörler-Prof. Dr. Zümrüt AÇIKGÖZ, Prof. Dr. Figen KIRKPINAR Bölüm 3. Dallanmış Zincirli Amino Asitlerin Yumurta İçi (In Ovo) Veya Kuluçka Sonrası Yem İle Verilmesi: Hindi Palazlarında Çıkış Öncesi ve Sonrası Sindirim Sistemi Gelişimi-Doç. Dr. Canan KOP-BOZBAY, Prof. Dr. Nuh OCAK Bölüm 4. Etlik Civcivlerin Beslenmesinde Buğday Kepeği Kullanımı-Prof. Dr. Ahmet ŞAHİN Bölüm 5. Kanatlı Hayvan Beslemede Alternatif Bir Katkı Maddesi: Maca (Lepidium meyenii)-Prof. Dr. Osman OLGUN, Araş. Gör. Esra Tuğçe GÜL, Prof. Dr. Alpönder YILDIZ Bölüm 6. Katı Kültür Fermantasyonda İnokulant Olarak Rumen Sıvısı Kullanımı: Fermente Pirinç Kepeği ve Kırık Pirinç Karışımının pH ve Besin Madde İçeriğindeki Değişimler-Doç. Dr. Aydın ALTOP, Prof. Dr. Güray ERENER Bölüm 7. Katı Kültür Fermantasyonunun Nane Yaprağının Besinsel Kompozisyonu Üzerine Etkisi-Araş. Gör. Şevket ÖZLÜ, Araş. Gör. Dr. Emrah GÜNGÖR Bölüm 8. Farklı Substrat Miktarlarının Bacillus subtilis ve Aspergillus niger İle Fermente Edilen Karma Yemin Besin Madde İçeriği Üzerine Etkisi-Araş. Gör. Dr. Emrah GÜNGÖR, Araş. Gör. Şevket ÖZLÜ Bölüm 9. Silaj Katkı Maddeleri Kullanımı ve Sağladığı Faydalar Üzerinde Güncel Yaklaşımlar-Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU Bölüm 10. Mera Esaslı Kuzu Üretimi: Mera Bitki Kompozisyonu, Yem Kalitesi ve Kuzu Büyümesi-Araş. Gör. Dr. Ahmet AKDAĞ, Prof. Dr. Nuh OCAK Bölüm 11. Yüksek Rakımda Mera … |
| Anahtar Kelimeler |
| Kitap Adı | Hayvan Beslemede Güncel Yaklaşımlar I |
| Bölüm(ler) | Kanatlılarda Bağırsak Sağlığı |
| Bölüm Sayfaları | 547-565 |
| Kitap Türü | Kitap Bölümü |
| Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü |
| Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
| Kitap Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-2023 |
| ISBN | 978-625-6600-94-2 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | |
| Kitap Linki | https://play.google.com/books/reader?id=rHfqEAAAQBAJ&pg=GBS.PA2 |