img
BÖLÜM 16 ESANS YAĞLARININ GIDA SANAYINDE RENKLENDIRICI MADDE OLARAK KULLANIMI (ESANS YAĞLAR (Üretimi, Gıdada ve Hayvan Beslemede Kullanımı))  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül FİLİK Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül FİLİK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Gökhan FİLİK Doç. Dr. Gökhan FİLİK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Kitap Adı ESANS YAĞLAR (Üretimi, Gıdada ve Hayvan Beslemede Kullanımı)
Bölüm(ler) BÖLÜM 16 ESANS YAĞLARININ GIDA SANAYINDE RENKLENDIRICI MADDE OLARAK KULLANIMI
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2021
ISBN 978-625-8007-39-8
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş