 
		| Yazarlar (2) | 
|  Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül FİLİK Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye | 
|  Doç. Dr. Gökhan FİLİK Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye | 
| Kitap Adı | ESANS YAĞLAR (Üretimi, Gıdada ve Hayvan Beslemede Kullanımı) | 
| Bölüm(ler) | BÖLÜM 16 ESANS YAĞLARININ GIDA SANAYINDE RENKLENDIRICI MADDE OLARAK KULLANIMI | 
| Kitap Türü | Kitap Bölümü | 
| Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü | 
| Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap | 
| Kitap Dili | Türkçe | 
| Basım Tarihi | 01-2021 | 
| ISBN | 978-625-8007-39-8 | 
| Basıldığı Ülke | Türkiye | 
| Basıldığı Şehir | Ankara |