img
img
Gıdaların İşlenmesi Sırasında Oluşan Toksinler (Gıda Toksikolojisi)  
Yazarlar (2)
Doç. Dr. Sena ÖZBAY Doç. Dr. Sena ÖZBAY
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Ufuk Tansel Şireli
Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Gıda Toksikolojisi
Bölüm(ler) Gıdaların İşlenmesi Sırasında Oluşan Toksinler
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2024
ISBN 978-625-371-118-4
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş