Yazarlar (4) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Özet |
Bu çalışmada, Anadolu mandası sütlerinin kuru madde, yağsız kuru madde, yağ, protein, laktoz, yoğunluk, donma noktası içerikleri tespit edilmiştir. Bu amaçla 2014 yılı Nisan ayında 90 baş Anadolu Mandasının çiğ süt örneği değerlendirilmiştir. Araştırma sonucunda; kuru madde, yağsız kuru madde, yağ, protein, laktoz, yoğunluk ve donma noktası sırası... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | Türkçe |
Kongre Adı | II. Kop Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Gıda-Tarım-Orman-Kırsal Kalkınma 24 Ekim 2014,s, 156 |
Kongre Tarihi | 23-10-2014 / 24-10-2014 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir |