img
Tissue culture and genetic transformation studies in Lathyrus species (Grain Legume Research Tissue Culture Biotechnology and Genetic Engineering)  
Yazarlar
Khalıd M.Khawar Bhattı
Ankara Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Sevil SAĞLAM YILMAZ Prof. Dr. Sevil SAĞLAM YILMAZ
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Muhammed Aasım
Necmettin Erbakan Üniversitesi, Türkiye
Çiğdem Alev Özel
Gazi Üniversitesi, Türkiye
Kitap Adı Grain Legume Research Tissue Culture Biotechnology and Genetic Engineering
Bölüm(ler) Tissue culture and genetic transformation studies in Lathyrus species
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2010
ISBN 978-81-906221-7-2
Basıldığı Ülke Hindistan
Basıldığı Şehir Puliyur, Krishnagiri, Tamil Nadu
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş