Yazarlar |
Khalıd M.Khawar Bhattı
Ankara Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Sevil SAĞLAM YILMAZ
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Muhammed Aasım
Necmettin Erbakan Üniversitesi, Türkiye |
Çiğdem Alev Özel
Gazi Üniversitesi, Türkiye |
Kitap Adı | Grain Legume Research Tissue Culture Biotechnology and Genetic Engineering |
Bölüm(ler) | Tissue culture and genetic transformation studies in Lathyrus species |
Kitap Türü | Kitap Bölümü |
Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü |
Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
Kitap Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 01-2010 |
ISBN | 978-81-906221-7-2 |
Basıldığı Ülke | Hindistan |
Basıldığı Şehir | Puliyur, Krishnagiri, Tamil Nadu |