img
Use of Genetic Engineering: Benefits and Health Concerns. (Handbook of Vegetable Preservation and Processing)   
Yazarlar
Allah Bakhsh
Niğde Üniversitesi, Türkiye
Faheem Shahzad Baloch
Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Türkiye
 Rüştü HATİPOĞLU Rüştü HATİPOĞLU
Çukurova Üniversitesi, Türkiye
Hakan Özkan
Çukurova Üniversitesi, Türkiye
Kitap Adı Handbook of Vegetable Preservation and Processing
Bölüm(ler) Use of Genetic Engineering: Benefits and Health Concerns.
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Web of Science Core Collection indeksinde taranan bilimsel kitap
Kitap Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2016
ISBN 13:978-1-1822-1229-7
Basıldığı Ülke İngiltere
Basıldığı Şehir Londra
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş