Yazarlar |
Allah Bakhsh
Niğde Üniversitesi, Türkiye |
Faheem Shahzad Baloch
Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Türkiye |
Rüştü HATİPOĞLU
Çukurova Üniversitesi, Türkiye |
Hakan Özkan
Çukurova Üniversitesi, Türkiye |
Kitap Adı | Handbook of Vegetable Preservation and Processing |
Bölüm(ler) | Use of Genetic Engineering: Benefits and Health Concerns. |
Kitap Türü | Kitap Bölümü |
Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü |
Kitap Niteliği | Web of Science Core Collection indeksinde taranan bilimsel kitap |
Kitap Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 01-2016 |
ISBN | 13:978-1-1822-1229-7 |
Basıldığı Ülke | İngiltere |
Basıldığı Şehir | Londra |