img
Fatty acid profilies and some meat quality traits at different slaughter weights of Brown Swiss bulls   
Yazarlar
Prof. Dr. Aziz ŞAHİN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Yüksel Aksoy
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye
Emre Uğurlutepe
Doç. Dr. Ertuğrul KUL
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Zafer Ulutaş
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Tropical Animal Health and Production
Dergi ISSN 0049-4747
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q2
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2021
Cilt No 53
Sayı 380
Sayfalar 1 / 10
Doi Numarası 10.1007/s11250-021-02817-w
Makale Linki http://dx.doi.org/10.1007/s11250-021-02817-w