Yazarlar (3) |
![]() Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
![]() Necmettin Erbakan Üniversitesi, Türkiye |
![]() Selçuk Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
Fresh bean (Phaseolus vulgaris L.) is an important legume crop in Turkey used as a major source of protein in the human diet. The total fresh bean production of Turkey is estimated at 651,094 tons. Bean production shows a decreasing factor due to various abiotic and biotic factors in Turkey. Among the viruses that infect beans, Bean common mosaic v... |
Anahtar Kelimeler |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | Diğer hakemli ulusal dergilerde yayınlanan tam makale |
Dergi Adı | Ereğli Tarım Bilimleri Dergisi |
Dergi ISSN | 4498-etbd |
Dergi Tarandığı Indeksler | Crossref |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 12-2021 |
Cilt No | 1 |
Sayı | 1 |
Sayfalar | 38 / 45 |
Doi Numarası | 10.54498/etbd.2021.4 |
Makale Linki | https://www.ereglitarimbilimleri.com/tr/son-sayi/ |