Yazarlar |
Mehmet Atilla Aşkın
Lefke Avrupa Üniversitesi, Türkiye |
Mehmet Fikret Balta
Ordu Üniversitesi, Türkiye |
Faik Ekmel Tekintaş
Türkiye |
Ahmet KAZANKAYA
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Fikri Balta
Ordu Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS |
Dergi ISSN | 0889-1575 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Dergi Grubu | Q1 |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 02-2007 |
Cilt No | 20 |
Sayı | 1 |
Sayfalar | 7 / 12 |
Doi Numarası | 10.1016/j.jfca.2006.06.005 |
Makale Linki | https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0889157506001116?via%3Dihub |