| Yazarlar (5) |
|
Lefke Avrupa Üniversitesi, Türkiye |
|
Ordu Üniversitesi, Türkiye |
|
Türkiye |
Prof. Dr. Ahmet KAZANKAYA
|
|
Ordu Üniversitesi, Türkiye |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS |
| Dergi ISSN | 0889-1575 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
| Dergi Grubu | Q1 |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 02-2007 |
| Cilt No | 20 |
| Sayı | 1 |
| Sayfalar | 7 / 12 |
| Doi Numarası | 10.1016/j.jfca.2006.06.005 |
| Makale Linki | https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0889157506001116?via%3Dihub |