img
SWOT ANALYSIS OF THE GASTRONOMY TOURISM POTENTIAL OF THE GEOGRAPHICALLY INDICATED PRODUCT CEMELE PEPPER IN KIRŞEHIR IN THE UNESCO CREATIVE CITIES NETWORK
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Gizem Şebnem BEYDOĞAN Dr. Öğr. Üyesi Gizem Şebnem BEYDOĞAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı AHI EVRAN International Congress on Scientific Research - IV
Kongre Tarihi 26-04-2024 / 28-04-2024
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
Atıf Sayıları

Paylaş