img
Determination of Nutrient Contents and in vitro Digestibility of Fenugreek (Trigonella Foenum-Graecum L.) Forage and Seed  
Yazarlar
Prof. Dr. Ahmet ŞAHİN Prof. Dr. Ahmet ŞAHİN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Özet
Bu çalışma, Kırşehir ekolojisinde çemen bitkisinin (Trigonella foenum-graecum L.) çiçeklenme öncesi, sonrası, hasat esnasında ve tohumlarından alınan örneklerde besin madde içerikleri ve in vitro sindirilebilirlik belirlenmiştir. Çiçeklenme öncesi, sonrası ve hasat zamanı dekara ortalama yeşil ot verimleri, sırasıyla, 724.1, 883.2 ve 472.8 kg (P
Anahtar Kelimeler
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Hayvan Bilimi ve Ürünleri
Dergi Tarandığı Indeksler
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2018
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş