img
Effects of Mycorrhiza on Plant Nutrition, Enzyme Activities and Lipid Peroxidation in Pepper Grown Under Salinity Stress   
Yazarlar
Doç. Dr. Hakan BAŞAK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Kerim Mesut Çimrin
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Metin Turan
Yeditepe Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Agricultural Science and Technology
Dergi ISSN 1680-7073
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q3
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 03-2024
Cilt No 26
Sayı 2
Sayfalar 359 / 369
Makale Linki http://jast.modares.ac.ir/article-23-62432-en.html
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş