img
IN VITRO INVESTIGATION OF THE EFFECTS OF SOME PHENOLIC COMPOUNDS USED AS FOOD ADDITIVES ON THIOREDOXIN REDUCTASE ENZYME ACTIVITY  
Yazarlar
Oğuzhan Özdemir
Türkiye
Gamze Kalelioğlu Akbulut
Doç. Dr. Zuhal ALIM
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Ebru Akkemik
Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 4th International ACHARAKA Congress on Life, Engineering and Applied Sciences
Kongre Tarihi 15-07-2023 /
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir İzmir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş