| Yazarlar (2) |
Dr. Öğr. Üyesi Alper GÜNGÖR
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
|
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
| Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
| Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
| Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
| Bildiri Dili | İngilizce |
| Kongre Adı | 27th INTERNATIONAL SCIENTIFIC-EXPERT CONGRESS OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY |
| Kongre Tarihi | 26-09-2016 / 28-09-2016 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | |
| Bildiri Linki | https://www.researchgate.net/profile/Onur-Taskin/publication/325035861_Drying_Kinetics_Colour_Total_Phenolic_Content_and_Antioxidant_Capacity_of_Pineapple_Fruit_Dried_with_Infrared_Drying/links/5af29c9c0f7e9ba3664983d8/Drying-Kinetics-Colour-Total-Ph |