De Garengeot hernia: Is appendectomy necessary?
Hasan Çalış
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Serdar ŞAHİN
Şerif Melih Karabeyoğlu
Türkiye
Prof. Dr. Nuraydın ÖZLEM
Türkiye
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı American Journal of Experimental and Clinical Research
Dergi Tarandığı Indeksler EBSCO, Publons, Directory of Open Access Journals (DOAJ) , Index Copernicus, Directory of Open Access Scholarly Resources (ROAD), Open Science Directory, WHO HINARI, Open Academic Journals Index (OAJI) , J-Gate, Electronic Journal Library (GIGA German Institute of Global and Area Studies Information Centre, Hamburg), Research Bible, Free Medical Journals (Geneva Foundation for Medical Education and Research), Google Scholar, Europub and Journal TOCs .
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 12-2016