Yazarlar (4) |
![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
![]() Yozgat Bozok Üniversitesi, Türkiye |
![]() Türkiye |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | European Symposium on the Quality of Egg and Egg Products XX. European Symposium on the Quality of Poultry Meat |
Kongre Tarihi | 04-09-2011 / 08-09-2011 |
Basıldığı Ülke | Almanya |
Basıldığı Şehir | Leipzig |