Yazarlar (4) |
![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
![]() Yozgat Bozok Üniversitesi, Türkiye |
![]() Türkiye |
Özet |
Broiler production has provided continuity in the world in recent 20 years, and it is expected to continue in the future. Also, there are many advances in producing acceptable products according to the changes of consumer demands and alternative breeding systems. Consumers accept to pay more money to the products produced in semi-intensive, extensi... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | Türkçe |
Kongre Adı | Uluslararası Katılımlı 1. Ali Numan Kıraç Tarım Kongresi ve Fuarı |
Kongre Tarihi | 27-04-2011 / 30-04-2011 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Eskişehir |