img
Kaynağı Farklı Enzimlerin Buğday Esaslı Yumurta Tavuğu Yemlerine İlavesinin Performans, Yumurta Kalitesi ve Bazı Sindirim Parametrelerine Etkileri  
Yazarlar
Engin Yenice
Ankara Üniversitesi, Türkiye
Cengizhan Mızrak
Semih Koçanaoğulları
Züleyha Kahraman
Doç. Dr. Serdar KAMANLI
Türkiye
Barış Ertekin
Turgay Yıldız
İsmail Türker
Yozgat Bozok Üniversitesi, Türkiye
Sevnur Mandacı
Gaye Öngen Özgen
Ege Üniversitesi, Türkiye
Sadık Dinçer
Çukurova Üniversitesi, Türkiye
Ferda Seyhan
Akın Denizci
Dilek Öztürk
Nurçin Öztürk
Hasan Öztürk
Bengü Öztürk
Berna Sarıyar Akbulut
Marmara Üniversitesi, Türkiye
Dilek Kazan
Marmara Üniversitesi, Türkiye
Sait Sargın
Ege Üniversitesi, Türkiye
Şevket Karaçancı
Ege Üniversitesi, Türkiye
Hatice Güvenmez
Çukurova Üniversitesi, Türkiye
Burhan Arıkan
Çukurova Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı VII. ULUSAL HAYVAN BESLEME KONGRESİ
Kongre Tarihi 26-09-2013 / 27-09-2013
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş