img
img
Kırşehir İlinde Büyükbaş Hayvancılık Yapan İşletmelerin Teknik ve Ekonomik Yapıları Üzerine Bir Araştırma   
Yazarlar (4)
Prof. Dr. Aziz ŞAHİN Prof. Dr. Aziz ŞAHİN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Atilla TAŞKIN Prof. Dr. Atilla TAŞKIN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Ufuk Karadavut
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Özkan GÖRGÜLÜ Prof. Dr. Özkan GÖRGÜLÜ
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Özet
Kırşehir ilinde başlıca geçim tarım ve hayvancılıktır. İl nüfusunun %51’i kırsal kesimde
yaşamakta ve çalışan nüfusun %52’si geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlamaktadır. Kırşehir ilinde 79
112 baş sığır yetiştirilmekte ve bunlardan yıllık 4758 ton kırmızı et elde edilmektedir. Ortalama sığır
karkas ağırlığı 271,78 kg’dır. Kırşehir ilinde üretilen...
Anahtar Kelimeler
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 8. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi
Kongre Tarihi 05-09-2013 / 07-09-2013
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Çanakkale
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş