Investigating the relationship between health-promoting lifestyle behaviors and hopelessness among medical and non-medical students
Dr. Öğr. Üyesi Pelin ÖZGÜR POLAT
Mustafa Çelik
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Surgery and Medicine
Dergi ISSN 2602-2079
Dergi Tarandığı Indeksler CrossRef (DOI), Academic Keys, International Society for Research Activity (ISRA), ResearchBib, International Scientific Indexing (ISI), Directory of Research Journals Indexing (DRJI), International Institute of Organized Researches (I2OR), Science Library Index, Journal Factor, scientific World Index (SCIWIN), General Impact Factor, Journal Impact Factor (JIFACTOR), Scientific Indexing Service (SIS), J-Gate, Rootindexing, SHERPA/RoMEO, COSMOS IF, International Committee of Medical Journal Editors (ICMJE), ROAD, CiteFactor, Bielefeld Academic Search Engine (BASE)
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 05-2021