img
CHEMICAL COMPONENTS OF ROSEMARY (Rosmarinus Officinalis) ESSENTIAL OIL AND In Vitro FUMIGANT ACTIVITY IN STORAGE DISEASES    
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Yusuf BAYAR Dr. Öğr. Üyesi Yusuf BAYAR
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Hüseyin Akşit
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Advances in Food Sciences
Dergi ISSN 1431-7737
Dergi Tarandığı Indeksler Cabi - ResearchBib - DRJI (Directory of Research Journals Indexing) - Academic Resource Index (Researchbib) - Journal Index - SIS (Scientific Indexing Services) - IIIFactor - Real Time Impact - CiteFactor.Org - Cosmos Impact Factor - EBSCO
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 12-2022
Cilt No 44
Sayı 4
Sayfalar 119 / 123
Makale Linki https://www.prt-parlar.de/download_afs_2022/
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş