img
img
Purification of soluble proteins of red beet juice precipitated by seventy percent sulphate saturation. I-Identification of fraction II protein    
Yazarlar (4)
Ayşe Ogan
Marmara Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Aslıhan GÜNEL Prof. Dr. Aslıhan GÜNEL
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Ozlem Gencer
Mıne Engınun
Devamını Göster
Özet
-
Anahtar Kelimeler
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı CHIMICA ACTA TURCICA
Dergi ISSN 0379-5896
Dergi Tarandığı Indeksler GOOGLE SCHOLAR
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 02-1996
Cilt No 24
Sayfalar 199 / 202
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 2

Paylaş