img
Purification of soluble proteins of red beet juice precipitated by seventy percent sulphate saturation. I-Identification of fraction II protein    
Yazarlar
Ayşe Ogan
Marmara Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Aslıhan GÜNEL
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Ozlem Gencer
Mıne Engınun
Özet
-
Anahtar Kelimeler
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı CHIMICA ACTA TURCICA
Dergi ISSN 0379-5896
Dergi Tarandığı Indeksler GOOGLE SCHOLAR
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 02-1996
Cilt No 24
Sayfalar 199 / 202
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 2

Paylaş