Yazarlar (11) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Özet |
Turkey is one of the most important tea producers in the world. Tea is produced in specific geographical area (Eastern Black Sea Region) in Turkey and the economy of this region belongs to tea because main agricultural areas of the region 99% occupied with tea plantations. This study was conducted to isolate and identify useful microorganisms as a... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | . Proceeding of Tea Organic Low Carbon International Symposium |
Kongre Tarihi | 06-06-2011 / 09-06-2011 |
Basıldığı Ülke | |
Basıldığı Şehir |