| Yazarlar (2) |
Prof. Dr. Yaşar ERTÜRK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
|
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Türkiye |
| Özet |
| The tea product, which is obtained by processing the young leaves and young shoots consisting of two leaves and a bud in different ways, is one of the most important beverages in the world today. It is known that tea provides very important contributions to human health thanks to many substances such as polyphenols, alkaloids, amino acids, carbohyd... |
| Anahtar Kelimeler |
| Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
| Bildiri Alt Türü | Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
| Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
| Bildiri Dili | İngilizce |
| Kongre Adı | International Tea Congress. "Industrial Cultural and Economic Dimensions" |
| Kongre Tarihi | 13-05-2022 / |
| Basıldığı Ülke | Azerbaycan |
| Basıldığı Şehir | Lankaran |