img
San Andreas Çilek Çeşidinde Farklı Tuz konsantrasyonlarında Mikroorganizma uygulamalarının meyve kalitesi üzerine etkisi   
Yazarlar
Aysen Koç
Bozok Üniversitesi, Türkiye
Gülden Balcı
Bozok Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Yaşar ERTÜRK
Bozok Üniversitesi, Türkiye
Hakan Keles
Bozok Üniversitesi, Türkiye
Nalan Bakoğlu
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2015
Cilt No 8
Sayı 1
Sayfalar 1 / 6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 6

Paylaş