img
The effect of bacteria-based formulations on tea (Camellia sinensis L.) growth, yield, and enzyme activities.    
Yazarlar
Ramazan Çakmakçı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Yaşar ERTÜRK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Atefeh Varmazyarı
Türkiye
Ali Atasever
Türkiye
Recep Kotan
Türkiye
Kamil Haliloğlu
Türkiye
Mustafa Erat
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Warsaw University of Life Sciences
Dergi ISSN 1898-8784
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q4
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 06-2017
Cilt No 38
Sayfalar 5 / 18
Doi Numarası 10.22630/AHLA.2017.38.1
Makale Linki https://www.cabdirect.org/cabdirect/abstract/20203222701
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 13
The effect of bacteria-based formulations on tea (Camellia sinensis L.) growth, yield, and enzyme activities.

Paylaş