ORYANTALİSTLERİN HZ. MUHAMMED’İN HAYATINA YAKLAŞIMLARINA DAİR BAZI İNCELEMELER
Doç. Dr. Vesile ŞEMŞEK
Makale Alt Türü MLA dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı AKADEMİK TARİH VE DÜŞÜNCE DERGİSİ
Dergi Tarandığı Indeksler MLA, ResearchBib, Journal Factor, Paperity, Academic Journal Index, Index Copernicus, Przeglądaj Czasopisma-POL-İNDEX (Polonya Bilimsel Bibliyografyası), Alman Ulusal B.T. Kütüphanesi Veritabanı TIB, Leuphana Universität Lüneburg, CiteFactor, ResearchBib DRJI IIJIF SOBIAD Kaynakca.info Florence Sanat Tarihi Enstitüsü Münih Sanat Tarihi Enstitüsü Paris Alman Sanat Tarihi Formu Roma Bibliotheca Kubikat, İSAM Sindex, Türk Eğitim İndeksi, Google Akademik, i2or Science Index.ru, ASOS Endeksi EVREN IF Bielefeld Akademik Arama Motoru (BASE), Akademik Kaynak Endeksi, Rootindexing, SHERPA / Romeo, Akademik etkisi, World Cat, Open AIRE, Uluslararası Bilimsel Endeksleme, idealonline, Wilbert, EZB Elektronische Zeitschriftenbibliothek Üniversitesi ve Münster Eyalet Kütüphanesi.
Basım Tarihi 03-2020