img
Characterization of Probiotic Abilities of Lactic Acid Bacteria From Traditional Pickle Juice and Shalgam (Research & Reviews in Science and Mathematics)  
Yazarlar
Prof. Dr. Belgin ERDEM
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Esin KIRAY
Türkiye
Ergin Kariptaş
Türkiye
Şener Tulumoğlu
Dr. Öğr. Üyesi Aslı AKILLI
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Kitap Adı Research & Reviews in Science and Mathematics
Bölüm(ler) Characterization of Probiotic Abilities of Lactic Acid Bacteria From Traditional Pickle Juice and Shalgam
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2021
ISBN 978-625-7793-86-5
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
Atıf Sayıları

Paylaş