img
Technological properties and antioxidant activity of gelatin peptide fractions obtained from gilthead seabream (sparus aurata) skin.  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Şefik TEKLE Dr. Öğr. Üyesi Şefik TEKLE
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Fatih Bozkurt
Muş Alparslan Üniversitesi, Türkiye
Osman Sağdıç
Yıldız Teknik Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı BIO Türkiye-Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi
Kongre Tarihi 09-09-2021 / 11-09-2021
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş