img
Rheological Properties of Gelatins Extracted from Gilt Head Bream (Sparus aurata) and Bass (Dicentrarchus labrax) Skins  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Şefik TEKLE Dr. Öğr. Üyesi Şefik TEKLE
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Osman Sağdıç
Yıldız Teknik Üniversitesi, Türkiye
Ömer Said Toker
Türkiye
Cemalettin Baltacı
Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 2nd Food Structure Design Congress
Kongre Tarihi 26-10-2016 / 28-10-2016
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir Antalya
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş