Yazarlar (3) |
![]() Selçuk Üniversitesi, Türkiye |
![]() Selçuk Üniversitesi, Türkiye |
![]() Selçuk Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
When called red meat, cattle production comes to mind first. Because such a perception has been created in the community. The portion of the fact that Turkey is obtained from cattle of 87% of the red meat production is great such a perception. At the same time, meat production obtained from sheep and goats is around 12-13%. In Turkey, a country in... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | 2nd International Conference on Sustainable Agriculture and Environment |
Kongre Tarihi | 30-09-2015 / 03-10-2015 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Konya |