İklim Değişikliğinin Farkındalık Düzeyinin Araştırılması: Kırşehir İli Örneği
Prof. Dr. Sultan KIYMAZ
Dr. Öğr. Üyesi Aslı AKILLI
Türkiye
Dergi Adı Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF)
Dergi ISSN 2148-127X
Dergi Tarandığı Indeksler • Directory of Open Access Journals (DOAJ), • Index Copernicus (ICI), • National Library of Australia (TROVE), • WorldCat libraries(WorldCat), • Ingenta (Ingenta ), • World Agricultural Economics and Rural Sociology Abstracts (CABI ), • Google (Scholar ), • Crossref (Journals), • Sobiad Citation Index, • SciMatic (SciMatic), • The Food and Agriculture Organization (AGRIS), • Idealonline Index, • Scilit (SCILIT), • Weill Cornell Medicine - Qatar, • Indiana University Kokomo, • Academic Search Engine (SCINAPSE), • Fatcat Editor (FATCAT), • Academic Research Index (ACARINDEX), • Information Matrix for the Analysis of Journals (MIAR), • The Turkish Academic Network and Information Centre (ULAKBIM), • ULAKBIM TR Index list of Journals (TR-INDEX)
Basım Tarihi 10-2022
Doi Numarası 10.24925/turjaf.v10i9.1732-1740.5393