img
Comparison of Various Enzymes for Enzymatic Hydrolysis of Soy Protein Products  
Yazarlar
Özlem Gümrah
Dr. Öğr. Üyesi Sertan AYTAÇ Dr. Öğr. Üyesi Sertan AYTAÇ
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Arif Çağlar
Perihan Çağlar
Hacettepe Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı Uluslararası Gıda, Beslenme ve Kanser Sempozyumu
Kongre Tarihi 17-04-2008 / 19-04-2008
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş