img
Tasting Sensory Analyse Of Mixed Cooked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Caviar And Chicken Egg  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Sertan AYTAÇ Dr. Öğr. Üyesi Sertan AYTAÇ
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Emre Yavuzer
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Mebrure Nuket Yavuzer
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey).
Kongre Tarihi 15-05-2017 / 17-05-2017
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Nevşehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş