img
Geleneksel Bir Süt Ürünü olan Tatık Yoğurdunun Yapılışı ve Bazı Kimyasal Özellikleri  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Göktürk ÖZTÜRK Dr. Öğr. Üyesi Göktürk ÖZTÜRK
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Gökhan Özen
Dr. Öğr. Üyesi Sertan AYTAÇ Dr. Öğr. Üyesi Sertan AYTAÇ
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Yasemin Taşkırdı
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Kongre Tarihi 27-05-2009 / 29-05-2009
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Van
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş