Yazarlar (8) |
![]() Çankırı Karatekin Üniversitesi, Türkiye |
![]() Süleyman Demirel Üniversitesi, Türkiye |
![]() Trakya Üniversitesi, Türkiye |
![]() Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Türkiye |
![]() Gazi Üniversitesi, Türkiye |
![]() Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
![]() Gazi Üniversitesi, Türkiye |
![]() Gazi Üniversitesi, Türkiye |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | TCS, 2nd. International Food Chemistry Congress |
Kongre Tarihi | 16-03-2023 / 19-03-2023 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir |