img
Determination of Biochemical Properties and Fatty Acid Composition of New Walnut (Juglans regia) Genotypes     
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Sebahattin YILMAZ
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Yaşar Akça
Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpasa University
Dergi ISSN 1300-2910
Dergi Tarandığı Indeksler ACADEMIC JOURNALS DATABASE, AGRICOLA, ARASTIRMAX, CAB ABSTRACTS, CROSSREF, DIRECTORY OF SCIENCE, DOAJ (DIRECTORY OF OPEN ACCESS JOURNALS), DRJI (DIRECTORY OF RESEARCH JOURNAL INDEXING), EBSCO, EFITA (INTERNATIONAL DIRECTORY OF AGRICULTURE, FOOD AND THE ENVIRONMENT), ELECTRONIC JOURNALS LIBRARY, FAO- AGRIS, GENAMICS JOURNALSEEK, GOOGLE SCHOLAR, INDEX COPERNICUS, JOURNAL INDEX, JOUR INFORMATICS, OPEN J-GATE, RESEARCH BIBLE, SCIENCE CENTRAL, THE GROVE ONLINE LIBRARY, TUBITAK-ULAKBIM, ULRICHSWEB, and WORLDCAT.
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 08-2017
Cilt No 34
Sayı 2017
Sayfalar 74 / 80
Doi Numarası 10.13002/jafag4203
Makale Linki http://ziraatdergi.gop.edu.tr/DergiTamDetay.aspx?ID=4203
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 10
Determination of Biochemical Properties and Fatty Acid Composition of New Walnut (Juglans regia) Genotypes

Paylaş